_ KAJ DELAMO

STORITVE

Podjetjem pomagamo graditi znamke, nove poslovne modele, koncepte, produkte in storitve preko preverjenih digitalnih pristopov. 

01

STRATEGIJA

Pomagali vam bomo podjetje usmeriti v pravo smer in doseči zastavljene cilje. 

02

OGLAŠEVANJE

Večja, kot je prepoznavnost vaše znamke oz. storitve bolj prepričljiva, bo ta na prodajnih policah. Oglaševanje predstavlja jedro našega poslanstva zato se ga lotimo celostno, merljivo in usmerjeno k prodajnim rezultatom. 

03

WEB

Želite izboljšati svoj spletni nastop? Želite splet spremeniti v prodajni kanal, ki bo delal za vas in ne obratno? Ponujamo vam tehnološko preverjene storitve, ki bodo vašo spletno stran preobrazile v učinkovit prodajni in komunikacijski kanal.

04

E-COMMERCE

Globalna pandemija je pospešila razvoj in poslovanje spletnih trgovcev po svetu. Vprašanje ni več “Ali bi?”, vendar je “Kako?”. 

05

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Dobra vizualna podoba vaše znamke prodaja namesto vas. Želite, da bo vaš CGP učinkovito komuniciral s kupci in vas ločil od konkurence? Naš moto je, da vizualna podoba naredi vašo znamko prepoznavno in jasno predstavlja vaše vrednote in vizijo.

06

FOTO/VIDEO

Dobra fotografija pove več kot 1000 besed. Poskrbimo, da z nazornimi in atraktivnimi fotografijami predstavite vaše izdelke, storitve in ekipo podjetja.

07

MARKETINŠKI TEČAJI

V znanju je moč. Želimo vas opremiti z ustreznimi digitalnimi in poslovnimi kompetencami, saj ste navsezadnje ključ do uspeha ravno vi.

Ne vzpostavljajte stikov. Vzpostavljajte odnose.

Ne veste, kako začeti? Ni problema! Kontaktirajte nas in si zagotovite brezplačno posvetovalno uro.

KONTAKT